Autismeweek | Passie en Talent

Autismeweek: passie & talent

Woensdag 10 april hebben de leerlingen met open mond genoten van Joshua Agteres (mondiaal bekend als Freestyler Josh). Vanwege de landelijke autismeweek waar het thema 'passie en talent’ centraal stond hebben we de leerlingen kennis laten maken met deze zeer getalenteerde freestyler die over de hele wereld optreedt.

Freestyler Josh liet niet alleen een geweldige show zien, ook vertelde hij de leerlingen hoe zijn talent zijn passie werd en hoe hij deze inzet bij het inspireren van mensen over de gehele wereld. De leerlingen konden hierna ook met Freestyler Josh een aantal trucs leren en degene die de truc compleet lukte, mocht zelfs een bal mee naar huis nemen. Dit lukte twee leerlingen die dan ook trots met de bal de school uitliepen.

Het was geweldig om te zien hoe de leerlingen genoten van Josh zijn talent en hierbij duidelijk de boodschap meekregen dat het gaat om wat je met je hart doet. Dat niet alles goed zal gaan met wat je doet, maar dat wanner je je hart gebruikt je altijd jezelf en anderen zult inspireren. En dat is waar het allemaal om gaat!
autismeweek autisme week van autisme passie talent freestyle voetbal straatvoetbal voetbal speech voetbal spreker spreker presentatie voetbal presentatie eindhoven school vso vso de korenaer