Geslaagde straat voetbalclinics bij DOSL Leende

Afgelopen zaterdag 26 januari heeft de DOSL Academy, in samenwerking met STA (Sports Talent Academy) en Freestyler Josh een aantal workshops verzorgd voor de jeugd van DOSL.

Verspreid over 2 locaties werden verschillende workshops met als thema Techniek en Tactiek afgewerkt. In de gymzaal aan het Marijkeplein werd de jongste jeugd door Roel van Balen meegenomen in een beoiende reeks van oefeningen, tips en trucs onder leidng van niemand minder dan Joshua Agteres a.k.a. Freestyler Josh. Onder de leiding van Joshua werden verschillende oefeningen gedaan om de jongste voetballertjes van DOSL enthousiast te maken voor de pure techniek en vertrouwen mee te geven in het voetbalspelletje. Daarnaast liet Joshua ook nog een aantal mooie voetbaltrucs zien, die de jeugd vervolgens zelf ook mocht proberen.

 

Op het sportpark van DOSL was het de beurt aan de oudere jeugd, die onder leiding van Frank van der Donk (Sports Talent Academy) en Jasper Leuverink werden meegenomen in de beginselen van tactisch inzicht. Welke keuzes maak je in balbezit, balbezit van de tegenstander en hoe handel je tijdens een omschakeling.

Al met al weer een geslaagde middag om onze jeugd te enthousiasmeren en inzicht te leren krijgen in het prachtige spelletje dat voetbal heet. Namens Freestyler Josh bedanken we Roel van Balen en Jasper Leuverink van de DOSL Academy voor de organisatie. 

 

Ook een voetbalclinic bij jouw voetbal vereniging organiseren? Neem contact met mij op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl. 

 

straatvoetbal straat voetbal voetbalclinic voetbal workshop freestyle voetbal pannavoetbal freestyler freestyler joshua freestyler josh freestylevoetbal pannavoetballer voetbal artiest voetballer joshua agteres sports talent academy dosl academy dosl leende leende dosl jasper leuverink roel van balen frank van den donk voetbal opleiding